avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... penalitati peste 50%
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

penalitati peste 50%

am si eu o intrebare am 45 milioane la antretinere din care 22 milioane cotele de intretinere...14500 penalizari este posibil asa ceva? si 8 milioane si ceva la fondul de reparatii si ma dat in judecata ce pot face?am mai mult de 50% la penalizari avand in vedere ca nu stau la confort 1 nu am decat apa rece multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vasilescul , utilizator 16:36, 24 Mai 2010
Va angajati de urgenta avocat ! Trebuie sa depuneti intampinare, prin care arati punctul dvs, de vedere. Daca nu va puteti permite sa angajati avocat si dovediti ca nu aveti venituri, faceti o cerere in fata instantei de judecata si aratati ca doriti sa va fie desemnat avocat din oficiu, intrucat nu dispuneti de venituri.
Va trebui sa cereti efectuarea unei expertize, pentru a vedea daca penalitatile si contributia la fondul de rulment pe care vi le-au calculat sunt corecte!
cititi cu atentie contractul incheiat cu ei si vedeti care este procentul penalitatilor care se aplica ,iar in instanta solicitati efectuarea unui raport de expertiza contabil,
Tot ceea ce ati sugerat costa foarte mult si daca omul nu are bani, cu ce sa plateasca. Daca avea bani, venituri, si-ar fi achitat datoriile si nu mai apela la ajutorul celor avuti!
M-as fi asteptat sa se ofere asistenta gratuita, dar asa ceva la romani............nu se practica!!!!!!!!!!!!!
nu pot beneficia de expert contabil ?sub ce venit se poate beneficia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata cu asociatia de proprietari cherim cherim am fost data in judecata de asociatia de proprietari pentru restanta intretinere si vreau sa fac o cerere de intampinare pentru ca nu sunt lamurita cu suma ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari(citatie judecatorie) virginia1 virginia1 M-am consultat cu un avocat referitor cu penalitatile de plata la asociatia de locatari,parerea avocatului a fost sa nu platesc penalitatile de (7100 lei) la ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari Dorinel_77 Dorinel_77 Buna Am fost dat in judecata de asociatia de proprietari deoarece nu am platit fond reparatii,fiindca presedintele asociatiei a strans ... (vezi toată discuția)