avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... judecata cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

judecata cu asociatia de proprietari

am fost data in judecata de asociatia de proprietari pentru restanta intretinere si vreau sa fac o cerere de intampinare pentru ca nu sunt lamurita cu suma datorata deoarece nu a locuit nimeni o perioada de 1 an de zile in apartament si la apa calda pe o luna mi s-a bagat 47 mc de apa si m-am informat si la furnizori de datoriile asociatiei si mi s-a comunicat ca nu exista nici o datorie . facand un calcul in lista afisata pe ultima luna inclusiv fondul de rulment care nu s-a platit decat de 3 apartamente nu gasesc o explicatie unde s-ar duce banii datorati de mine daca nu sunt datorii.
pot cere o expertiza contabila in cererea de intampinare ?
mai pot cere si ajutor public judiciar daca am un venit de 130 ron pe membru de familie?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 14:02, 26 Ianuarie 2012
Din banii pe care ii datorati la cotele de intretinere prin restantele acumulate, daca i-ati achita se recupereaza exact acea parte din fondul de rulment care sta blocat la dv.
Adica altii au platit fond de rulment si acei bani sunt folositi ca sa vi se plateasca cota dv. din facturile catre furnizori.

Puteti sa va prezentati la sedintele de judecata si sa cereti acolo un expert pentru verificare.
suma totala la fondul de rulment si reparatii ar fii de 1900 ron si eu am datorii de 3800 ron. pot cere in instanta in cererea de intampinare si ajutor judiciar?
spuineti ca nu sunteti de acord cu suma ceruta...aratati ca ati platit ce ati consumat,si cereti sa dovedeasca suma ,dar nu prin listele de plata.Apropoo..ce actiune aveti?civil sau somatie de plata?
@cherim
Dv. aveti in restanta si niscai penalizari aplicate care nu inseamna datorie la furnizori, ci sunt un eventual venit al asociatiei si care s-ar duce in fondul de penalizari.
actiune civila .sa cer expertiza financiar contabila?
fara penalitati .locatarii nu au fost de acord cu penalitatiile
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Fond de rulment -asociatia de locatari Gabriela Tanase Gabriela Tanase Firma la care lucrez este proprietara unui apartament intr-un imobil in care nu exista asociatie de proprietari ci doar Asociatie de locatari. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru intertinerea nejustificate moitza moitza buna sunt proprietaru unei garsionere si am fost pe timp de 2 ani plecat din tara si am lasat apartamnetu in grija unui asa zis prieten.....iar acuma cand am ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sorraine sorraine buna ziua. am o restanta de cateva luni la intretinere.(1000 lei). platesc lunar o suma de 150 lei.atat imi permit deocamdata . pot sa cer casierului sa mi ... (vezi toată discuția)