am fost data in judecata de asociatia de proprietari pentru restanta intretinere si vreau sa fac o cerere de intampinare pentru ca nu sunt lamurita cu suma datorata deoarece nu a locuit nimeni o perioada de 1 an de zile in apartament si la apa calda pe o luna mi s-a bagat 47 mc de apa si m-am informat si la furnizori de datoriile asociatiei si mi s-a comunicat ca nu exista nici o datorie . facand un calcul in lista afisata pe ultima luna inclusiv fondul de rulment care nu s-a platit decat de 3 apartamente nu gasesc o explicatie unde s-ar duce banii datorati de mine daca nu sunt datorii.
pot cere o expertiza contabila in cererea de intampinare ?
mai pot cere si ajutor public judiciar daca am un venit de 130 ron pe membru de familie?
Din banii pe care ii datorati la cotele de intretinere prin restantele acumulate, daca i-ati achita se recupereaza exact acea parte din fondul de rulment care sta blocat la dv.
Adica altii au platit fond de rulment si acei bani sunt folositi ca sa vi se plateasca cota dv. din facturile catre furnizori.
Puteti sa va prezentati la sedintele de judecata si sa cereti acolo un expert pentru verificare.
suma totala la fondul de rulment si reparatii ar fii de 1900 ron si eu am datorii de 3800 ron. pot cere in instanta in cererea de intampinare si ajutor judiciar?
spuineti ca nu sunteti de acord cu suma ceruta...aratati ca ati platit ce ati consumat,si cereti sa dovedeasca suma ,dar nu prin listele de plata.Apropoo..ce actiune aveti?civil sau somatie de plata?
@cherim
Dv. aveti in restanta si niscai penalizari aplicate care nu inseamna datorie la furnizori, ci sunt un eventual venit al asociatiei si care s-ar duce in fondul de penalizari.