avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Inregistrare tribunal ca traducator autorizat, ...
Discuție deschisă în Traduceri

Inregistrare tribunal ca traducator autorizat, domiciliu flotant

Buna ziua,

In iunie urmeaza sa obtin autorizatia de traducator stiu ca dupa acest pas trebuie sa merg la tribunalul din raza de domiciuliu. Nu sunt nascuta in Bucuresti dar am viza de flotant pentru sectorul 5, as vrea sa stiu daca ma pot inregistra ca traducator in Bucuresti sau daca trebuie sa ma duc la Campulung, orasul natal pentru a ma inregistra.

Cu multumiri,
Elena
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:19, 15 Mai 2010
Buna ziua,

Va puteti inregistra la tribunalul Bucuresti din moment ce aveti viza de flotant.
Procedura de inregistrare se face la camera 146, etajul 1, cu autorizatia + copie, CI + copie si stampila (pe ştampilă este bine sa fie trecute următoarele: numele, traducător şi interpret autorizat lb…, Aut.nr., data, Elib. de MJ, nume oraş-Romania).
In urma completarii cererii care va contine urmatoarele date: Domnule preşedinte, subsemnatul XY, domiciliat în…., în calitate de traducător şi interpret pentru limba-limbile…...., autorizatie nr…. din data… emisă de Ministerul Justiţiei solicit înregistrarea în Registrul Traducătorilor Autorizaţi al Tribunalului…(puneti numele localităţii), veti primi o adeverinta ce se elibereaza in circa 10 zile. Dupa obtinerea acestei adeverinte trebuie semnat contractul cadru cu Tribunalul undeva la etajul 5 daca mai retin exact.
Recomand si urmatorul link care contine mai multe detalii referitoare la inregistrarea si functionarea ca traducator:
www.avocatnet.ro/content/for...
Succes
:luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sã fac dupã obþinerea autorizaþiei? ContSters218365 ContSters218365 Buna ziua! Am tot citit si m-am tot documentat pe internet, insa nu am resut sa ma lamuresc. Acum 2 saptamani am primit autorizatia de traducator de la MJ si ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)