avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DOSAR DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DOSAR DIVORT

Buna ziua as dori sa va intreb ce sa- putut intampla deoarece nr.de dosar care aparea pe site la Judecatoaria Bistrita sub.nr.3382/190/2010 in care eram chemata in judecata pentru divort acum cand am verificat din nou mi se spune ca nu exista acest dosar desi l-am vazut saptamana trecuta ca fiind existent iar acum nu mai este.Se poate ca dosarul sa fi fost retras si sa nu fiu anuntata pana la prima infatisare care ste pe 26 mai?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 17:15, 13 Mai 2010
buna ziua
mai verificati telefonic ,poate este o eroare daca ati primit citatie oficial pentru 26 mai 2010 asta este va prezentati la termen
av daniela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul in lipsa? ianadumitru ianadumitru vreau sa stiu si eu cum s-a putut incheia un divort fara sa mi se aduca la cunostinta de acest divort si fara a fi chemat in instanta [quot][/quot] (vezi toată discuția)
Dosar uitat de autoritati manolca manolca Buna ziua, Ma confrunt cu o problema urata de ceva vreme. Pe data de 1 August am fost retinut de catre Sectia 17 Politie Bucuresti pentru suspiciune de ... (vezi toată discuția)
Actiunea de divort ContSters67939 ContSters67939 Am inaintat actiunea de divort. Am cerut doar desfacerea casatorie ( de comun acord)i. Am primit ulterior informatia ca as fi putut sa cer si rezolvarea ... (vezi toată discuția)