avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

in anul 2007 am achizitionat un credit prin .....de 32000ron,anul trecut a crescut considerabil dobanda fara sa fiu anuntat de la 12% la 18%.datorita scaderii salariului nu imi mai pot plati integral rata,am fost la sucursala...... unde am discutat acesta problema cu ei.au spus ca nu era de datoria lor sa ma instinteze ca mi s-a marit rata.am dorit sa imi prelungesca perioada de creditare,sa ma ajute cumva sa scada rata.solutia lor a fost urmatoarea.imi prelungeste creditul cu inca 2 ani dar cu dobanda de 30%.cum e posibil asa ceva,e o masura corecta cand in astfel de vremuri se tot anunta ca bancile vin in ajutorul clientilor,ca au scazut dobanda,unde au scazut,daca ei incerca sa o dubleze aproape,mentionez ca nu am nici o intarziere pana in prezent.va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
rocsy77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 09:48, 14 Mai 2010
Incercati sa obtineti oferte de refinantare si la alte banci ... poate gasiti o solutie mai avantajoasa.
Buna dimineatza @rocsy77

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii bancare implicate in discutie, deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
Dobanda variabila vs. dobanda fixa Claark Claark Buna Ziua! Am un credit la o banca si in luna asta am primit o scrisoare de la ei in care vor sa imi reduca dobanda variabila de la 18,5 % cu 3 procente, adica ... (vezi toată discuția)
Dobanda majorata manoiuadrian manoiuadrian buna ziua, Ma numesc Georgiana Ducman si atazi, 6 sept.2010, am fost la Banca Romaneasca unde am contractat un credit prin refinantare in 2007. Credit cu ... (vezi toată discuția)