avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... VAMA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

VAMA

IN CE CONDITII TREBUIE SA PLATIM VAMA PT UN PACHET PRIMIT DIN SUA ? AM FOST LA OFICIUL POSTAL DIN GHENCEA SI PT UN PACHET DE 55$ MI-A PERCEPUT 70 RONI TAXA VAMALA, DESI LA ALTE OFICII POSTALE NU SE PERCEP CAESTE TAXE! AS DORI SA STIU CARE ESTE REGLEMENTAREA LEGALA CU PRIVIRE LA PRIMIREA COLETELOR EXTERNE DE CATRE PERSOANE FIZICE SI IN CE CONDITII SUNT SUPUSE TAXELOR VAMALE? MULTUMESC! #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 22:14, 13 Mai 2010
Consultati
[ link extern ]

Aveti nevoie de codul TARIC (gasiti explicatii in site), tara de origine (SUA) si data primirii coletului.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Plata la vama AdrianaSimon AdrianaSimon Buna ziua! Am trimis prietenei mele un pachet cu cadouri de Crăciun: o jacheta pentru copilul ei, o bluza pentru ea și un accesoriu pentru un baston pentru ... (vezi toată discuția)
electronice trimise in tara? picco picco Ma aflu in Iraq si inainte de sosirea mea in tara peste 3-4 luni, doresc sa imi trimit laptopurile personale (2 buc), un hard-drive, camera video..., prin ... (vezi toată discuția)