avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunerea dosarului pentru indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunerea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului

Buna seara. Am intrat in concediul de crestere al copilului incepand cu 1 ianuarie 2010. Din pacate nu am putut depune dosarul la primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data. Mai pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului pe perioada ramasa pana la implinirea celor 2 ani?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 14 Mai 2010
:offtopic:
Poate vine mai invatat de la cursuri, poate va sti mai bine legile si le va aplica corect (!?).
tudorvaleriu a scris:

:offtopic:
Poate vine mai invatat de la cursuri, poate va sti mai bine legile si le va aplica corect (!?).

sau poate vine mai incuiat la minte ...niciodata nu se stie ...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc bodo gabriella bodo gabriella Doresc si eu sa ma interesez urmatoarele lucruri: Urmeaza sa nasc in decembrie in baza carei legi o sa primesc indemnizatia de crestere al copilului?cat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de 85% adina bota adina bota Buna, Adina este numele meu..am nevoie sa-mi ziceti in termen de cate zile de la data terminarii concediului postnatal se poate depune dosarul... Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil fcostea fcostea Buna ziua, As dori sa stiu care este legislatia care se aplica pt indemnizatia de crestere a copilului. La ce interval de la intrarea in concediu de ... (vezi toată discuția)