avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatoria in romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatoria in romania

buna ziua va rog ajutati-ma in aceasta problema.sunt cetatean roman si am fost casatorita in italia casatorie care s-a si incheiat cu divort.nu am declarat casatoria in romania nici divortul.acum vreau sa ma casatoresc in tara cu un roman.ce trebuie sa fac cu documentele anterioare?
Cel mai recent răspuns: Av. NICULESCU-GORPIN , Avocat 01:33, 14 Mai 2010
Trebuie sa transcrieti atat casatoria, cat si divortul, in Romania. Apoi va puteti casatori a doua oara. Asa veti fi in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Netranscrierea casatoriei in alt stat cristiina cristiina buna ziua m-am casatorit in italia cu un cetatean italian am facut si divortul dar nu am transcris nimic in romania.acum vreau sa ma recasatoresc in tara cu un ... (vezi toată discuția)
Căsătorie/divorț înregistrare în românia. Zenaida1234 Zenaida1234 Buna , numele meu este Zenaida am fost căsătorită în Albania cu un cetățean albanez si divorțata de curând tot acolo. In urma căsătoriei sotul a luat ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un tunisian ContSters112788 ContSters112788 Buna ziua, va rog ajutati ma cu niste rapsunsuri. Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, el fiind la studii in ucraina si neputand intra in romania, ... (vezi toată discuția)