avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de administrare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de administrare

2 soc incheie un ctr de administrare avand ca obiect aparate jocuri de noroc una din soc se obliga ca la un anumit termen sa predea celeilalte sumele incasate.ctr se reinoieste dar societatea care administra jocurile nu mai achita o anumita suma.reprez legala al soc recunoaste suma datorat.cele 2 soc incheie un proces verb prin care se recunoatse datoria se sisteaza jocurile iar dupa o anumita perioada soc deb achita o parte din datorie.intrebarea este acest litigiu e de natura comerciala sau penala?deoarece soc cred face plangere pentru evaziune fiscala si abuz de incredere deoarece ea considera ca cealalta soc sia insusit sumele ilegal?merci
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:16, 27 Martie 2007
Ai mai deschis topicul asta undeva.
Sterge unul.
care e intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de administrare? razvan24 razvan24 2 soc incheie un ctr de administrare avand ca obiect aparate jocuri de noroc una din soc se obliga ca la un anumit termen sa predea celeilalte sumele ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere -completare razvan24 razvan24 daca intre 2 soc exista litigiu civil cu privire la un contract de inchiriere si soc creditoare in prima instanta are capat de cerere exec silita a soc ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)