avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie

buna
as dori sa ma ajutati : daca la momentul divortului, sotul era patron la o soc si s-a stabilit pt. copil o pensie de 25% din sal min. pe ec. si eu aduc dovezi de veniturile lui mult mai mari, am vreo sansa sa plateasca 25% din veniturile lui reale retroactiv? multumesc

Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 01:56, 14 Mai 2010
Solicitati in aceasta situatie ,prin actiune introdusa la instanta competenta teritorial,majorarea pensiei de intretinere pentru copil,in functie de veniturile realizate de sot.
Solicitati si relatii de la Sectia Fianciara in legatura cu veniturile declarate de acesta.
- puteti introduce o actiune de majorare a pensiei conform veniturilor curente

de la data ramanerii definitive si irevobile a hotararii initiale de divort , sotul a fost obligat la plata pensiei alimentare 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate obtinere pensie alimentara pentru copil dupa divort capsunica1967 capsunica1967 am divortat acum un an si la data divortului desi aveam un copil de 19 ani care era student, nu am convenit cu fostul sot asupra pensiei alimentare a ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie alimentara K.Ela K.Ela Am si eu o problema in legatura cu pensia alimentara minor. Exista deja o decizie definitiva si irevocabila care a stabilit pensia alimentara la cuantumul X ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara Gabriela Cristina D Gabriela Cristina D Buna seara! Sunt divortata de 4 ani si,desi fostul sot a fost promovat si i s-a marit salariul, nu am facut nici un demers pana acum pentru majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)