avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informatii confidentiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informatii confidentiale

Buna,
va rog sa ma ajutati sa aflu ce pot sa fac, in cazul in care informatii confidentiale referitoare la contul meu, credite, sold, data scadentei au fost spuse unei alte persoane, fara aprobarea mea de catre o banca, in conditiile in care nu aveam nici un credit restant sau vreo problema.

In contractul de creditare este un punct unde este specificat:"Banca se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor privind imprumutatul si co-imprumutatii, cu exceptia cazului in care aceste dezvaluiri sunt impuse de lege"

Ce pot sa fac, avand in vedere ca banca a incalcat contractul?

Multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: platinet , utilizator 14:07, 14 Mai 2010
Multumesc mult pt informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca - divulgare de date personale bero8888 bero8888 Am un rest de credit la [editat de admin] din Iuliu Maniu, Bucuresti si sunt mai mereu cu 2 saptamani in intarziere. Data scadentei nu am putut sa o stabilesc ... (vezi toată discuția)
Contract comercial de vanzare-cumparare. ContSters61319 ContSters61319 un contract de furnizare produse medicale. 1. pot pune o dobanda de 2% pe zi in cazul nerespectarii termenului de plata de catre cumparator? 2. in cazul ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)