avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie furt de la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie furt de la locul de munca

acuzatie furt la locul de munca Buna ziua,am si eu urmatoarea problema:am lucrat pana de curand la un amanet din Bucuresti.Am facut greseala imensa de a lua niste bani,bani pe care i-am inapoiat insa patronului chiar a doua zi.Situatia mea era una disperata,insa cu toate astea stiu ca nu am scuza.Ideea este insa ca acum patronul spune ca vrea sa se duca sa reclame la politie faptul ca eu i-am furat alte sume de bani care ,din spusele lui, nu sunt in ordine in contabilitate.Intrebarea mea este acum dumnealui poate profita de greseala mea pentru a-mi pune la plata toate neregulile lui din contabilitate sau eu as fi obligata sa platesc doar ce se dovedeste a fi greseala facuta de mine?Mentionez ca eu nu am semnat nimic cum ca as raspunde de gestiunea lui in vreun fel.Am luat legatura cu patronul si spune ca el va depune plangere scrisa pentru a recupera ce crede el ca am furat.Ce dovezi trebuie sa aduca el pentru a dovedi aceste presupuse furturi si ce mi se poate intampla?Va rog sa nu ocoliti mesajul meu,sunt foarte disperata si nu consider ca datorita unei greseli reparate imediat trebuie sa platesc si pentru eventuale nereguli intr-o contabilitate pe care era de ddadatoria mea sa o verific.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:53, 14 Mai 2010
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati succesiv mesaje identice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Furt si consecinte gabriela laura gabriela laura buna ziua, acum 7-8 ani am furat dintr-un hypermarket niste prod.insa la iesire am fost prinsa si produsele au fost returnate insa am fost dusa la sectie ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)