Am nevoie de indrumare va rog...
In urma primei infatisari in cazul unei plangeri contraventionale in legatura cu un proces verbal de stationare neregulamentara soldat cu ridicarea masinii de catre CFR Transauto, am solicitat recuperarea taxei de ridicare de la DGPMB in cadrul sedintei, precizand ca imi intemeiez cererea in baza articolului 998 Cod Civil lucru care nu era precizat in plangerea depusa la dosar. Drept urmare Doamna Presedinte mi-a spus sa depun si aceasta cerere la dosar. Pentru a consemna la dosar raspunsul meu la intrebarea Doamnei Presedinte care ar fi procedura?... din ce am inteles eu trebuie sa depun aceasta cerere argumentata la dosar. Cum se face asta? Are legatura cu intocmirea unei Note de sedinta?
Ar trebui sa faceti o precizare a obiectului actiunii, in sensul completarii cu capatul de cerere privind acordarea despagubirilor, la care adaugati probe in dovedirea pretentiilor (justificarea sumei solicitate).
Aveti grija sa mentionati pe precizare numarul dosarului si termenul de judecata.
Formulati cerere catre Presedintele de instanta ,prin care precizati pe langa capatul principal si cererea accesorie de acordare despagubiri ,probate in conditiile legii
Apreciez raspunsul rapid.
Exista un format standard pentru aceasta precizare/cerere? sau un termen in care trebuie depusa? banuiesc ca e bine sa fie cat de repede...
Cererea se numeste cerere precizatoare sau completatoare la actiunea formulata.
Jdecatoria..................
Dosar nr........../200...
termen de judecata la .................
Domnule Presedinte,
Subsemnat.....,in calitate de ..................in dosarul cu numarul de mai sus inteleg prin prezenta sa formulez urmatoarea
CERERE PRECIZATOARE
la actiunea contestatia formulata de mine
In fapt:
Fata de cele invederate de mine in actiune tin sa precizez urmatoarele pe care va rog sa le aveti in vedere la pronuntarea unei hotarari in aceasta pricina..............................................................................................................................................................................................................................................................................
In drept:
Imi intemeiez prezenta cerere in conformitate cu disp.art.........................
Semnatura
Data
Domnului Presedinte al..........................................
Succes !