avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate face executarea silita a unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca?

Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni intarziere. intrebarea mea este daca bancile la care sunt restanta se pot atinge de apartament prin executare silita sau ce se poate intampla? dar pentru carduri de credit neachitate se poate fece executare silita?
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 12:15, 25 Mai 2010
Nu am credite la banci,am doar girata casa mea pentru fostul prieten care a facut un credit de nevoi pers la o banca si care nu vrea sa mai plateasca de 2 ani........... eu platind creditul pentru ca banca s-a nu-mi ia casa .dar care ma si dat in judecata ca vrea jumatate din casa mea avocata lui punandu-mi iterdictie de vanzare pe casa Mentionez eu sant unica proprietara a apartamentului.Intrebam daca las banca sa vanda casa poate banca respectiva s-a o vanda ,daca aceasta casa are interdictie de vanzara dela judecatorie ?
radu_1974 a scris:

[ link extern ]



Insist in copy-paste . Nu gasesc nimic despre acest principiu al declansarii prin contaminare a creditelor!
Nikiii a scris:

Mentionez eu sant unica proprietara a apartamentului.Intrebam daca las banca sa vanda casa poate banca respectiva s-a o vanda ,daca aceasta casa are interdictie de vanzara dela judecatorie ?


Vanzarea voluntara este interzisa, executarea silita nu e o vanzare, este o tranzactie in care un creditor urmareste bunurile debitorului.
Nikiii a scris:

avocata lui punandu-mi iterdictie de vanzare pe casa

Ce fel de "interdictie de vanzare" a "pus" avocata adversarului dvs?
Poate ca a cerut in instanta instituirea unei masuri asiguratorii.
Fiti mai explicit/a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)