avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii fatada balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii fatada balcon

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: administratorul de bloc m-a amenintat cu somatie in cazul in care nu repar fatada balconului (geamul intarit cu sarma este fisurat si bombat in afara). La interior este zidit si mi-ar fi imposibil sa scot geamul dinauntrul apartamentului, nu este vorba de rea vointa. Va rog sa imi spuneti daca nu cumva tocmai administratia ar trebui sa se ocupe de aceasta reparatie si ce act reglementeaza acest fapt. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Micaela
Daca puteti proba ca ati achizitionat imobilul cu situatia faptica mentionata,nu sunteti responsabila si nici AG nu are temei legal sa va oblige la plata
Nu pot sa fac dovada. Ar fi trebuit sa fac poze cand l-am cumparat, acum 4 ani si sa pun membrii AG sa semneze pe verso ca asa am gasit apartamentul... Sunt atatea alte probleme la achizitia unui imobil, numai la asta nu ma gandisem, ca geamul ala crapat si bombat o sa-mi dea la un moment dat atata bataie de cap. :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Fatada balconului erasion erasion Locuiesc la etajul 9 al unui bloc cu 10 etaje. Am un blacon inchis cu cadru metalic, partea inferioara a balconului este din placa de beton. Am fost sunata ... (vezi toată discuția)