avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... conflict de interese in domeniul privat
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

conflict de interese in domeniul privat

Stie cineva daca exista prevederi in legislatia comunitara cu privire la un conflict de interese aparut intre 2 societati comerciale, si care sunt situtiile cand acsta poate sa apara?
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 20:46, 14 Mai 2010
Puteti sa luati cuprinsurile pe ultimii ani de la RDComercial si RDComunitar, eventual si Pandectele pentru ca si acolo, din cate imi amintesc, sunt spete EU si sa vedeti ce s-a scris.
Fiecare, cand isi face review-ul, pe doctrina si jurisprudenta, retine temele care il intereseaza, de-aia zic. Si tot de-aia nu stiu sa va raspund decat cu un sfat aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare - carti recomandabile unui jurist stagiar monalisaalina monalisaalina Buna seara,am rugamintea sa imi spuneti ce carte a-ti recomanda unui jurist stagiar pt a-l ajuta in activitatea lui,,,ghidul juristului,,este suficient,ar ... (vezi toată discuția)
Ong in romania filiala in ue, dupa 1 ianuarie 2007 clepsidra clepsidra V-as ruga mult sa ma ajutati sa ma informez daca este posibil sa deschidem un ONG in Romania si dupa 1 ianuarie 2007 sa deschidem o filiala a lui in UE., asa ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta cjce -izvor de drept sau nu? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Avand in vedere ca Romania este membra a U.E si conform art 148 alin 2 din Constitutia Romaniei: [i](2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor ... (vezi toată discuția)