avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident auto cu pagube materiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident auto cu pagube materiale

buna ziua
am avut un accident ,din care au rezultat,numai pagube materiale.
masinile avariate, un stalp de iluminat public,si niste panouri publicitare.
daca voi fi gasit vinovata ,as vrea sa stiu daca asigurarea va acoperi si pagubele de pe domeniul public?
va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
bodros maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: bodros maria , utilizator 20:05, 14 Mai 2010
In limitele asigurarii,in raport de valoarea prejudiciului material
va multumesc.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident sunt nevoit sa platesc si bunurile din masina? popclaudia19 popclaudia19 tatal meu a facut un accident . sia dat asigurarea celuilalt sasi repare masina ,acesta avea pasageri luati de la ocazie.unul din ei a avut un laptop si sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)