avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia crestere copil

Constitutional este legal ce se intampla acum cu ce vor sa faca guvernantii cu indemnizatia de crestere copil de a reduce cu 25%,asa dupa o zi pe alta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 15 Mai 2010
si cine zicea ca america e tara tuturor posibilitatilor...
o sa vedem , curtea nu cred ca va decide ca e constitutional
Mai este ceva Constitutional in tara asta?!#-o
La fel de constitutionala ca si celelalte masuri...#-o
nick_italianman a scris:

Constitutional este legal ce se intampla acum cu ce vor sa faca guvernantii cu indemnizatia de crestere copil de a reduce cu 25%,asa dupa o zi pe alta.


Banuiesc ca , Curtea Constionala va gasi un motiv prin care sa respnga exceptia de necontitutionalitate, cu toate ca legea nu retroactiveaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere salarii bugetari si pensii.neconstitutionalitate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Reducerea salariilor la bugetari si a pensiilor. Este o situatie care este foarte neplacuta... Din punctul meu de vedere o asemenea prevedere legala ar fi ... (vezi toată discuția)
Reducere salariala pentru bugetari camus camus Este posibil ca aceste reduceri salariale de 25% in domeniul buger, sa se aplice retroactiv din ianuarie 2010 ? (vezi toată discuția)
Ccc - eliminare plafon 3400 ron abc82 abc82 Buna ziua, momentan ma aflu in concediul de maternitate [126 zile] care se va termina pe data de 12.06.2016, urmand a intra in CCC de la acea data. Daca ... (vezi toată discuția)