avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Subiect activ la inselaciune...persoana juridica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Subiect activ la inselaciune...persoana juridica?

Poate fi persoana juridica subiect activ al infractiunii de inselaciune?Astept parerile voastre pentru ca am o speta interesanta...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: golanski , utilizator 10:51, 29 Martie 2007
nu !

intrebare: ai dat mana vreodata cu o persoana juridica ? :D
Unde scrie domnule, negru pe alb, ca nu poate fi?
Unde scrie domnule, negru pe alb, ca nu poate fi?
Eu zic ca poate fi si pers jur, si va raspunde alaturi de ea si cel ce o conduce. Pers jur n-ar putea face un viol:)) insa o inselaciune cred ca ar putea. Dar zi care e speta pana una alta.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2007
ContSters30587, utilizator
Societatea la care sunt consilier este cercetata de catre Politie pentru inselaciune(in conventii).Citati fiind, merg cu administratorul la Sectie pentru discutii si eventuale declaratii. Desi aveam imputernicire si calitate sa fiu acolo pentru a-mi apara clientul(in speta societatea prin administrator)...militienii aproape ca m-au dat afara pe motiv ca declaratia o luau administratorului ca persoana fizica iar eu nefiind avocat...samd. De abia dupa ce i-am amenintat cu presa m-au lasat sa-mi asist clientul in formularea declaratiei.Mentionez ca orice temei legal pentru prezenta mea acolo era nul pentru ei...cred ca daca as fi fost slab de inger ma si bateau:))

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, ma lupt cu militia! alturistul alturistul Poate ca vi s-a intamplat macar odata in viata sa aveti de aface cu militia rutiera, acele personaje cu capul in gips cu care vorba unui forumist: nu te pune ... (vezi toată discuția)
Cum se acuza in romania ester456 ester456 o pagina dintr-un pliant de la o sesiune de comunicari stiintifice xeroxat alb negru si aplicat numele meu ,pentru ca am fost il locul colegului ,dar am pus ... (vezi toată discuția)
Am dobândit un teren prin schimb cu un bun mobil, fără să fac contract prin notariat, iar acum mă aflu într-o situație complicată. sunt proprietar fără drepturi? nikkkoleta nikkkoleta buna ziua. am o problema destul de delicata. in urma cu 22 ani am dobandit un teren prin hotarare judecatoreasca in urma unui schimb (am dat o masina contra ... (vezi toată discuția)