avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme contabile

buna ziua-va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o probl. destul de complicata zic eu -sunt adm.unei firme care de 6 luni nu mai are activitate fara a fi suspendata eu fiind angajat in continuare-in aceste 6 luni am fost plecata in strainatate la plecare lasindu-i contabilei o suma de bani ptr plata serviciilor -adica sa faca si sa depuna declaratiile-la intoarcere am aflat ca aceasta nu si-a onorat serviciile in aceste 6 luni -ma poarta cu vorba de 1 luna ca-si face traba si refuza sa-mi de-a actele firmei pe motiv ca le face-dar cand?ce sa fac in acest caz?eu am nascut de curand si vreau sa depun dosarul ptr ind.-am in prezent o suma de bani in contul trezoreriei-suma care nu poate acoperii toate datoriile firmei catre stat-ca sa pot beneficia de ind.unde trebuie sa platesc?la sanatate?obligatoriu si angajat si angajator?va multumesc
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 14:09, 15 Mai 2010
buna ziua ,
lamuriti-ma putin : in cele 6 luni cat a-ti fost plecata din tara , s-au mentinut raporturile de munca cu firma , adica s-au intocmit state de salarii care au fost depuse la ITM , precum si declaratiile aferente la Adm Fin , CAS , CASS , Somaj (sau tocmai asta nu a facut contabila dvs ?) si/sau nu s-au platit?
mentionati si de niste datorii catre stat - de unde provin ? din neplata contributiilor declarate ? sau alte impozite si taxe(imp profit/minim si tva ) ?
daca considerati ca contabila pe care o aveti nu si-a facut datoria ,si a-ti mandatat-o in acest sens, inlocuiti-o , dar se pare ca si dvs in cele 6 luni nu v-ati batut capul cu problemele firmei de care raspundeti ca si administrator(chiar daca firma nu a mai avut activitate).
insistati sa primiti actele firmei sau sa le aduca la zi cu consecintele de rigoare, si platiti obligatoriu si angajator si angajat.
mult noroc va doresc si sanatate lui BEBE !
PS
se apropie termenul pentru bilant!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
vidiva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat srl ionut2001 ionut2001 Salut, Este posibil daca infiintez un SRL 3% sau 16% si sa nu am nici un angajat? Sa platesc la stat doar impozitul pe suma pe care o incasez? Eu daca as ... (vezi toată discuția)
Suspendare, radiere sau vanzare srl ContSters309037 ContSters309037 In feb 2010 am infiintat o societate comerciala de organizare evenimente. Pana la jumatatea anul 2011 m-am axat doar pe un singur serviciu iar pe toata ... (vezi toată discuția)
S.r.l citat in instanta pentru "dizolvare societate" pentru nedepunerea situatiilor financiare anuale cpcap cpcap Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati in aceasta delicata problema. In octombrie 2005 am infiintat un SRL impreuna cu alti doi asociati (eu 50% iar ei cate ... (vezi toată discuția)