deocamdata nu exista vreo hot judecatoreasca de nici un fel.copilul are 6 luni si este pe numele meu nu am nici un act de casatorie am stat in concubinaj.cu mama copilului.ea in prezent lucreaza si copilul este in grija mamaei ei.pe langa asta ia si ajut pt crestere copil.ce ma sfatuiti sa fac sami imi fie mai bne legal?din partea mamei nu am drept de vizita .va multumesc
Formulati actiune de vizitare a minorului,urmand ca instanta sa se pronunte asupra unui program in acest sens,avand in vedere si varsta frageda a copilului.
Ar fi ideal ,daca dvs si mama copilului,de comun acord,ati fi de acord asupra acestui program,urmand ca instanta sa ia act in hotarare de acordul dvs.
puteti solicita instantei de judecata sa va incredinteze, spre crestere si educare, minorul. vedeti care sint atuurile care va indrepratesc la acest lucru, cintaritile si apoi luati hotarirea cea mai buna.
Intelegem ca dvs ati recunoscut copilul si doriti sa va exercitati drepturile parintesti, ceea ce nu va este permis de mama? Daca este asa puteti obtine o hotarare judecatoreasca in acest sens. In niciun caz nu va sfatuim sa actionati in sensul gandit de dvs.
de aceesi de parere cu colegul...la 6 luni sansele dvs . sunt minime...e de ajuns sa invoce ca il alapteaza.nu vad o instanta sa vi-l incredinteze decat daca mama ...dispare sau e inchisa, drogata....