avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cazul furtului copilului legal ce as putea patii??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cazul furtului copilului legal ce as putea patii??

deocamdata nu exista vreo hot judecatoreasca de nici un fel.copilul are 6 luni si este pe numele meu nu am nici un act de casatorie am stat in concubinaj.cu mama copilului.ea in prezent lucreaza si copilul este in grija mamaei ei.pe langa asta ia si ajut pt crestere copil.ce ma sfatuiti sa fac sami imi fie mai bne legal?din partea mamei nu am drept de vizita .va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:57, 22 Mai 2010
Sa furam copilul...o chestie absolut haiduceasca. Si prietenul de care vorbiti, ziceti ca si-a furat propriul copil si Politia a ramas impesionata cand a vazut ca el e tatal. Mai sa fie! Te apuca ameteala, nu alta...!
Eu iti garantez ca nu e chiar asa...si sotul meu si-a furat propriul copil...cei drep putin mai mare ...copilul are 2 ani si un pic...si copilul este traumatizat si in prezent...Si daca iti iubesti copilul te gandesti mai intai la binele lui...
Si ca urmare viitorul meu fost sot...s-a ales cu plangere penala,sanctionat cu amenda...si copilul tot l-am luat de la el in maxim 2 ore...nu ai idee cat face o mama pentru copilul ei...
Daca iti iubesti cu adevarat copilul eu zic sa te mai gandesti...i-ai face foarte mult rau
DanDaniel a scris:

Sa furam copilul...o chestie absolut haiduceasca. Si prietenul de care vorbiti, ziceti ca si-a furat propriul copil si Politia a ramas impesionata cand a vazut ca el e tatal. Mai sa fie! Te apuca ameteala, nu alta...!

:))=D> da...
Politia se afla intr-o situatie penibila in astfel de probleme...

Vedeti ce a scris si Madalina si reflectati ...
Nu faceti bine nici copilului si nici dvs.
Instanta va considera acest act drept iresponsabil si o sa va taxeze tare...in timp...
:O va multumesc foarte mult
Si noi va multumim si speram ca ati inteles...ca nu este bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo posibilitate legala la speta aceasta in romania?? maripirvu maripirvu Buna seara! Va rog frumos daca se poate sa-mi dati un raspuns concret la urmatoarea speta: Mama, are decizie pentru exercitarea autoritatii parintesti de ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor iulia_cc iulia_cc buna ziua..prietenul meu a ajuns intr-o situatie foarte neplacuta din cauza unei femei care i-a facut un copil, o fetita, fara a avea acordul acestuia..el a ... (vezi toată discuția)
Un tatic disperat ContSters73184 ContSters73184 Sunt un tatic disperat si va cer un sfat.Ce pot face in cazul in care sotia a parasit domiciliul conjugal cu un copil de 7 luni in lipsa mea fara sa ma ... (vezi toată discuția)