deocamdata nu exista vreo hot judecatoreasca de nici un fel.copilul are 6 luni si este pe numele meu nu am nici un act de casatorie am stat in concubinaj.cu mama copilului.ea in prezent lucreaza si copilul este in grija mamaei ei.pe langa asta ia si ajut pt crestere copil.ce ma sfatuiti sa fac sami imi fie mai bne legal?din partea mamei nu am drept de vizita .va multumesc
va multumesc
si inteleg va multumesc foarte mult pt raspunsuri eu deocamdat nu imi permit sa imi iau un avocat deoarece mama copilului meu ma dat afara si ma lasat cu 4000 ron datori in prezent nu imi permit avocat deoarece muncesc pt datorii.pe langa asta vreu si imi iubesc copilul f mult chiar daca nu mai suntem impreuna,dar mi se pare corect sa imi pot vizita copilul,asta e daca sa terminat rel noastra..dar de fiecare data trebuie sa platesc ca sa imi vad copilul asa ceva e f greu si pe zi ce trece imi face un sange rece in mine ma inraieste situatia asta.pana la o hot judecatoreasca am sa ii fur copilul sa vdm ce poate sa imi faca politia atata timp cat copilul este pe numele meu si nu exista inca o hoot judecatoareasca va ast cu rasp va multumesc in suflet.poop
Daca furati copilul va puteti trezi cu o acuzatie penala.
Este foarte mic si exista riscul sa ii puneti viata in primejdie.
Puteti deschide proces si fara avocat.Un drept de vizita in prezenta mamei va poate da instanta fara probleme.