avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere in cazul reducerii salariului cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere in cazul reducerii salariului cu 25%

buna ziua. exista probabilitatea ca statul sa reduca salariile atat la bugetari cat si la companiile de stat cu 25%. la stabliirea pensiei de intretinere instanta calculeaza pensia din venitul net realizat pe ultimile sase luni, deci ca sa se faca o recalculare a pensiei in cazul venitului consistent diminuat cu 25% ar trebui sa treaca sase luni pt a se recalcula aceasta pensie? as dori un sfat necesar in aceasta problema. va multumesc
Cel mai recent răspuns: d.d. , utilizator 21:10, 6 Iulie 2010
exista un model de actiune pt a cere schimbarea din stabilirea pensiei fixe in pensie procentuala conform veniturilor?
am fost obligat de instanta la plata unei pensii de intretinere in suma fixa. de la 1 iulie 2010 salariul se va reduce cu 25 %. imi puteti spune daca imi pot sustine cererea de chemare in judecata pentru reducerea pensiei de intretinere numai cu adeverinta din luna iulie a.c. ? cum ma sfatuiti - sa solicit instantei sa stabileasca pensia de intretinere in suma fixa sau in procent , si care este baza legala .
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
d.d., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere g.corina g.corina buna seara, 1. incepand cu ce data se intra in vacanta la judecatorie ? 2. se poate acorda pensie de intretinere ptr copil, procentual ? nu suma fixa, in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara nu s-e modifica in functie de salariu ? radu1972 radu1972 Buna ziua ! Numele meu este Radu , am 39 de ani , si sunt din orasul Rasnov - Brasov. In luna noiembrie 2007 am divortat , in urma acestui divort a ramas ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara nora_vasilescu nora_vasilescu As dori sa stiu daca in urma reducerii cu 25% a salariilor bugetarilor se poate cere in instanta reducerea proportionala a pensiei alimentare, fara a mai urma ... (vezi toată discuția)