avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Caut expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Caut expert contabil

Buna ziua as avea si eu nevoie de servicile unui expert contabil pentru:
-Bilant final intocmit de expertul contabil.
-Declaratia expertului contabil ca societatea nu are nici un fel de datorii.

Aceste acte imi sunt necesare pentru lichidarea voluntara a unei sc (srl)
Si nu in ultimu rand as dori sa stiu cat ar costa aceasta operatiune .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabi.gabi , utilizator 16:04, 17 Mai 2010
Buna ziua!
Am citit solicitarea d-voastra si as dori sa va acord sprijinul meu. In primul rand, vreau sa va informez ca " declaratia ca societatea nu are datorii " nu este un act pe care sa-l intocmeasca un expert contabil. Aceasta se obtine in baza certificatului de atestare fiscala de la Administratia finantelor publice in urma depunerii unei cereri insotita de mai multe documente. Acest lucru il poate face contabilul societatii si nu costa decat un timbru fiscal de 4,00 ron. In ceea ce priveste intocmirea bilantului la data de 31 decembrie 2009 ar trebui sa puneti la dispozitia expertului contabil mai multe documente. Daca doriti sa ma contactati o puteti face pe adresa : gabriela.laza@yahoo.com. Numarul de telefon , in mod firesc , nu-l pot face public! O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Lichidare sau faliment? ddena ddena As vrea niste informatii legate de inchiderea unui SRL, cum este mai bine sa procedez, sa incep procedura de lichidare cu Registrul comertului si tot ce ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana a societatii stan camelia stan camelia Am solicitat dizolvarea si lichidarea societatii si in etapa a doua mi se cere bilant de lichidare si raport de lichidare. Puteti sa-mi spuneti unde gasesc ... (vezi toată discuția)