avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dizolvare si lichidare simultana a societatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dizolvare si lichidare simultana a societatii

Am solicitat dizolvarea si lichidarea societatii si in etapa a doua mi se cere bilant de lichidare si raport de lichidare. Puteti sa-mi spuneti unde gasesc formular pentru bilant de lichidare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: stan camelia , utilizator 06:10, 16 Iunie 2016
Pentru bilant trebuie sa apelati la un contabil autorizat care sa vi-l intocmeasca si semneze.
Nu exista formular pentru bilant de lichidare. Trebuie apelat la contabil sa va intocmeasca bilantul. De asemenea mai este necesar si un certificat de atestare fiscala.
Certificatul fiscal a fost obtinut este pe zero. Nu a fost activitate pe aceasta firma niciodata.
Bilantul contabil de lichidare trebuie intocmit de un expert contabil. Se foloseste un formular normal in care se taie data de 31/12/2015 cu pixul, se semneaza si se stampileaza in dreptul ei si se trece data lichidarii.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma babaangi babaangi Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, ... (vezi toată discuția)
Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)