avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt scutit de amenda de la garda financiara daca am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt scutit de amenda de la garda financiara daca am firma infintata doar de 4-5 luni

Am infintat o firma de 4-5 luni si am auzit ca o firma nou infintata este scutita de amenzi o perioada de timp.Este adevarat? Va multumesc
#-o#-o#-o#-o#-o
da.... si poate sa faca si infractiuni ca nu se uita nimeni....
nu exista asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori are voie sa vina garda financiara pe an in inspectie? mariamem mariamem Buna ziua. Am primit un control de la garda financiara in ianuarie in care societatea mi-a fost amendata , am platit amenda, in valoare de 1500ron, in rest nu ... (vezi toată discuția)
S r l suspendat stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati ,am un SRL DIN 2004l-am infintat ,,dar a trebuit sa plec l-am lasat administrator pe un var cu procura ... (vezi toată discuția)
Garda financiara si politia economica Frunza verde Frunza verde Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Cu controalele astea,cand vine garda financiara si politia economica,ce vor cere sa ... (vezi toată discuția)