avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garda financiara si politia economica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garda financiara si politia economica

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.
Cu controalele astea,cand vine garda financiara si politia economica,ce vor cere sa vada?Adica ce trebuie sa am pregatit ca sa nu aiba nimic de obiectat.Vreau sa fiu in regula cu toate.Mentionez ca am o firma de 3 luni.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: prosecuter_badboy , utilizator 14:02, 4 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu ca au dreptul sa se uite la orice,si ca oricum voi lua o amenda,ideea e sa o iau pe cea mai mica.Eu nu am decat facturierul,casa de marcat,contractele cu clientii,contractele angajatior si cam atat.
Daca firma are vechime 3 luni, nu va impacientati, se duc la altii mai "batrani" si cu domeniu de activitate " tentat" evaziunii fiscale.:).
Oricum sa aveti registrul de casa facut zilnic, monetarul in regula si cele ce ati spus mai sus.

O zi buna!
Frunza verde a scris:

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.
Cu controalele astea,cand vine garda financiara si politia economica,ce vor cere sa vada?Adica ce trebuie sa am pregatit ca sa nu aiba nimic de obiectat.Vreau sa fiu in regula cu toate.Mentionez ca am o firma de 3 luni.
Va multumesc mult!

Sa aveti registru unic de control ( care se achizitioneaza de la Administratia Financiara) , cu asta incepe orice control.
Cand a venit garda la noi, a cerut registrul de casa si ultima balanta.
A gasit de ce sa se lege, desigur, ca doar nu pleaca garda de la tine cu "buzunarul" gol... dar am avut noroc sa primim minimul de amenda, adica 1000 ron.
Apropo, se pot da si amenzi mai mici? :innocent:

Alte discuții în legătură

Controlul actelor inteprinderilor individuale facute de politistul de ordine publica? claudiu_80 claudiu_80 As dorii sa stiu daca un Politist de ordine publica are dreptul de a verifica actele unei inteprinderii individuale (Control ca cel executat de Garda ... (vezi toată discuția)
Probleme cu garda financiara stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Am fost invitat la sediul garzii financiare ieri pentru a mi se efectua un control de la inceputul anului si pana la ultima factura din aceasta ... (vezi toată discuția)
Linistea publica raul raul raul raul buna seara am si eu o intrebare,stau la casa am vecini destul de departe si in afara orelor de liniste daca ascult muzica ma poate amenda?sau ce credeti ca se ... (vezi toată discuția)