avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Controlul Actelor Inteprinderilor Individuale facute ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Controlul Actelor Inteprinderilor Individuale facute de Politistul de Ordine Publica?

As dorii sa stiu daca un Politist de ordine publica are dreptul de a verifica actele unei inteprinderii individuale (Control ca cel executat de Garda Finaciara) , de a amenda si daca acest control se face de catre o singura persoana(politistul ) fara a lua cu el administratorul pietei(in piata inteprinderea individuala isi desfasura activitatea). I.I avand cantar electronic, casa de marcat si registrele intocmirii evidentei contabile necesare.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:56, 19 Aprilie 2012
Aceste controale se pot face de Garda Financiara, Administratia Financiara, Politia Economica respectiv Serviciul Comercial din Primarie. Bine mai pot exista controale de la OPC, ITM DSV dar fiecare institutie are anumite domenii in care-si exercita dreptul de control. Politistul comunitar nu are astfel de drepturi. Apropo dvs. l-ati intrebat de ordinul de servici? Pun pariu ca nu si omul a incercat sa se faca important. Fermitate, politete si cunoasterea drepturilor dvs. va pot feri de multe abuzuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Democratie sau...? kuky666 kuky666 buna dimineata, mi-am deschis un magazin mixt ( inteprindere individuala ) si vreau sa fiu in regula cu absolut tot, toata lumea imi spune ca daca vine garda ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigarea fraudelor?!?!? sonder sonder Buna Ziua. Am o rulota de fastfood amplsata pe terenul concesionat de la primarie,cu toate autorizatiile si avizele prevazute de lege.Spatiul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)