avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale de cate ori are voie sa vina garda financiara pe an in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

de cate ori are voie sa vina garda financiara pe an in inspectie?

Buna ziua.
Am primit un control de la garda financiara in ianuarie in care societatea mi-a fost amendata , am platit amenda, in valoare de 1500ron, in rest nu mi-au gasit nimic in neregula. Peste 1 luna vin iarasi si imi dau amenda zeci de milioane. Am emis bon fiscal... pur si simplu au venit iar in control. Acum 3 luni au venit iar si m-au amendat cu 8000ron. Intrebarea mea este de cate ori au voie sa vina in control atata timp cat tu nu comiti nici o infractiune?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:01, 15 Februarie 2011
Fara suparare,dar amenzile pentru ce le-ati platit?Pot veni si la sesizare clienti,control tematic sau control inopinat.Nu trebuie sa comiti infractiuni ca sa vina cei de la garda.Dvs.nu ati comis infractiuni ci contraventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se legitimeaza organele de control dagy dagy buna ziua, nu am reusit pana in prezent sa ma pun la punct cu acest subiect...adica in ce fel se legitimeaza organele de control( opc, sanepid, primaria, itm) ... (vezi toată discuția)
Control garda financiara! Lorena Chirila Lorena Chirila Stie cineva ce controale tematice mai efectueaza Garda zilele acestea? Stiu ca ei in general verifica de toate, dar de venit vin sa caute in principal ceva ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara emitere factura fiscala georgiana.td georgiana.td Buna ziua . In urma cu doi ani , cumnatul meu , asociat unic intr-un SRL ,a facut o vanzare de produse ( papetarie) , fara sa emita factura fiscala sau bon de ... (vezi toată discuția)