avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control Garda Financiara!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control Garda Financiara!

Stie cineva ce controale tematice mai efectueaza Garda zilele acestea?
Stiu ca ei in general verifica de toate, dar de venit vin sa caute in principal ceva anume..... Si-au anuntat vizita la o societate si au spus ca au primit o ordonanta de la Bucuresti si ca e vorba de un control tematic.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:36, 26 Februarie 2008
Neoficial din spusele comisarilor "instructiuni de la MF sa aduca bani la buget pentru pensionari."
:) da, ei tot timpul trebuie sa aduca bani la buget...... Speram sa aflu ceva mai mult, sa ne putem pregati un pic (stii cum e, actele contabile sunt toate in regula si cu toate astea comisarii tot reusesc sa gaseasca cate ceva... as vrea sa plece si ei macar o data fara amenda!).
Controlul e in legatura cu accizele.... pt cine s-ar intampla sa mai aiba nevoie de aceasta informatie.
oare, numai in legatura cu accizele ?#-o
Cand e control tematic, cum s-a intamplat azi, verifica doar acel aspect.... Si am vazut-o si pe asta: au plecat fara amenda!

Alte discuții în legătură

Actiunea in instanta de contestare a unei contraventii suspenda dreptul de a achita in 48 de ore jumatate din minimul amenzii ?? ziarediverse ziarediverse O persoana a primit amenda pt poluare fonica de 15.000 ron in 48 de ore si 30.000 ron peste 48 de ore . Persoana in cauza doreste sa conteste pv de amenda , ... (vezi toată discuția)
Amenda garda de mediu pandiseba pandiseba am luat o amenda de la garda de mediu si as vrea sa imi spuneti daca pot face contestatie pe motiv ca pe procesul verbal,comisarul nu mi-a dat posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)