avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Succesiune dupa bunici a fost facuta intre fratii tatalui meu inclusiv, in parti egale.
Dupa aceea fratii si-au donat fiecare partile lor tatalui meu prin act de donatie, asta acuma 15 ani. Tatal meu a facut intabularea si mi-a trecut mie prin act de vanzare cumparare.
Intrebarea este daca vreun frate sau vreo nepoata mai poate redeschide succesiunea ?
Mai poate cineva sa imi faca probleme in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: adrian30 , utilizator 10:09, 17 Mai 2010
Succesiunea a fost facuta, donatia facuta, actul de vanzare cumparare facut, nu se mai poate ataca de catre nici unul din urmasi succesiunea.
Sa inteleg ca pot sta linistit cu actul de vanzare cumparare.
Nu mai exista nici o cale de atac nici al donatiei nici al actului de vanzare cumparare?
Mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune florina67 florina67 tata cu trei copii, numai unul este casatorit si are un copil.doreste sa lase mostenire locuinta numai nepoatei si restul averii in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Succesiune adrian30 adrian30 Buna ziua, Am si eu problema urmatoare: Dupa moartea bunicilor tatal meu si surorile lui au facut succesiunea unui pamant. La cativa ani dupa succesiune ... (vezi toată discuția)