avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit data limita de plata rest impozit pe 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

data limita de plata rest impozit pe 2009

Buna ziua,

sunt PFA neplatitor de tva si va rog daca puteti sa imi spuneti care este data limita de achitat restul de impozit pe venit la 2009?
contabila spuneca azi ar fii data limita insa nu sunt sigura!
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:53, 19 Mai 2010

17.05.2010
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Data de 17 mai este o data limita. Dar pentru depunerea declaratiei 200.
Aceasta trebuie prelucrata, stabilit impozitul final pe anul 2009 si eventualele diferente de impozit pentru acest an (in raport cu platile anticipate). Eventuala diferenta de plata urmeaza a va fi comunicata de catre fisc, iar dv. aveti termen 30 de zile de la comunicare sa o achitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit anticipat si integral impozitul pe 2009 ptr pfa: mai este obligatoriu depunere declaratia 200? mileniu mileniu Am gasit aceasta fraza pe spatele declaratiei 200: \"Nu au obligația depunerii declarației persoanele fizice care, în anul de raportare, au ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-impozit pe venit intreprindere individuala DonCurent DonCurent buna ziua,am incercat sa duc la fisc declaratia 200 si nu a vrut sa o primeasca momentan spunind ca termenul e 15 mai sau eventtual 25 mai si nu o poate ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)