avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce sa fac???????????????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce sa fac???????????????????

Buna ziua. Numele meu este Marius si am si eu o problema. Stau cu o fata in varsta de 14 si11 luni iar in urma cu ceva timp am incercat sa avem relatii sexuale dar din cauza unor probleme nu am terminat. Mama ei a aflat si sa dus la ginecolog iar ginecologul ia zis ca,himenul este putin deranjat. Ce mi se poate intampla in cazul asta?Fata este in virgina. va rog frumos sa-mi raspundeti si mie#-o#-o#-o#-o#-o#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:55, 20 Mai 2010
Poate ne spuneti si ce varsta aveti , stimate domn ... La ce consecinte va referiti , la faptul ca ati intretinut relatii sexuale sau la faptul ca nu ati terminat treaba :help: ?
19 ani. Nu am intretinut relatii sexuale. Ma refer la faptul daca,mama ei se duce la politie ce mi se poate intampla
Vi se poate face plangere penala pt savarsirea infractiunii prevazute de art. 198 - act sexual cu un minor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema nu mai sunt virgina Waaandrei Waaandrei Am întreținut relații sexuale cu un băiat de 22 de ani eu am 15 ani cu voia mea mama vrea să îl deie la politie si ma duce la ginecolog poate pati ceva ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)