avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructie balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructie balcon

buna ziua, locuiesc la parter si doresc sa-mi construiesc un balcon.Am nevoie de semnaturi de la toti locatarii?
Mai doresc sa va intreb daca pot face aceasta constructie avand in vedere ca stau la 3m de un parau?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 17 Mai 2010
Legal, detineti obligatia sa probati acordul scris al vecinilor apropiati,pozitionati dreapta ,stanga, sus
Referitor la constructie,in raport de caracteristicile de la fata locului,competent sa se pronunte este reprezentantul serviciului de specialitate,eventual arhitect
Pentru construirea balconului va trebuie acordul comitetului executiv (presedinte - semnatura si stampila) care se legalizeaza la notar (trebuie sa vina cu Dv. si reprezentantul asociatiei).
Acest aviz va este necesar la primarie de unde va luati autorizatia de constructie.
Nu va trebuie acordul vecinilor.

Este posibil sa existe practici diferite/distincte intre autoritatile locale
In sectorul 1,pentru o solicitare similara,nu au fost eliberate formalitatile legale,
autorizatie si certificat ,pana nu a fost depus tabelul cu acordul proprietarilor invecinati solicitantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie comitet executiv ALINAfenesan ALINAfenesan Buna ziua, am rugamintea sa imi oferiti daca aveti un model de decizie a comitetului executiv privind cererea unui vecin de a construi balcon la parterul ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde langa condominium Diod Diod Buna ziua. Direct la subiect. Am apartament la parterul unui bloc. Toate apartamentele deasupra mea prezinta balcon. As dori sa imi fac si eu unul. Exista un ... (vezi toată discuția)
Sef urbanism = interes personal & refuz semnare autorizatie constructie Cost86 Cost86 Salutare oameni drag . De mai bine de 3 ani ma chinui sa mi deschid o activitate comerciala pe teren proprietate. Inainte de cumpararea terenului acum 3 ani am ... (vezi toată discuția)