avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... art. 40, alin. 1 din OUG nr. 36/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

art. 40, alin. 1 din OUG nr. 36/2010

Interpretarea data de cas salaj . recuperare sumelor aferente cb se poate face doar pentru ultimele 90 de zile
Rog precizari
Cel mai recent răspuns: lanton , utilizator 18:02, 25 Mai 2010
Aceeaşi interpretare şi la CAS Constanţa. Nu mai aceptă cereri pentru recuperarea indemnizaţiilor mai vechi de 90 zile, indemnizaţii acordate înainte de intrarea în vigiare a OUG36/2010. Cum ar trebui procedat în această situaţie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem recupera sumele datorate de cnas pentru concedii medicale? anca_mih anca_mih Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea recupera de la CAS, din fondurile FNUASS, banii aferenti unor concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale peste 90 zile, fara aviz comisie, luna inchisa in payroll-ce se poate face? alina.simo alina.simo Buna ziua, Lucrez in domeniul payroll si as solicita un sfat legat de certificatele medicale peste 90 zile. Dupa incheierea payroll-ului de iunie, am ... (vezi toată discuția)
Rectificare eroare la concediile de boala cantorcorina cantorcorina La verificarea cererii de decontare a concediilor de boala pentru luna mai 2014,casa judeteana de pensii ne-a semnalat faptul ca una dintre angajate are peste ... (vezi toată discuția)