avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator

Buna ziua,

As doti sa stiu ce studii sunt necesare pentru a fi asistent manager.
Am terminat un curs de 6 luni pentru managament- marketing in turism, cursul fiind avizat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:42, 17 Mai 2010
Depinde de cine va angajeaza!:D
Buna ziua !
Pot fi necesare studii superioare sau medii( avand un curs de specialitate in domeniul respectiv). Aspectul cel mai important consta in cerintele angajatorului, cerinte ce trebuie indeplinite pentru admiterea dosarului.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare asistent manager Tania  D Tania D am si eu o intrebare daca vreau sa angajez pe cineva pe postul de asistent manager si respectiva persoana are terminata facultatea de management sunt obligata ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)