avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asistent manager
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asistent manager

am si eu o intrebare daca vreau sa angajez pe cineva pe postul de asistent manager si respectiva persoana are terminata facultatea de management sunt obligata sa ii dau salariu minim pe economie pt cei cu studii superioare adica 1200 lei sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 14 Iulie 2009
Trebuie sa acordati alariul minim coerspunzator studiilor pe care le solicita postul de asistent manager, asa cum este stabilita aceasta cerinta in fisa acestui post.
daca postul solicita studii medii, angajatul cu studii superioare care accepta acest post va fi platit cu sal pt studii medii.

in cor avem cod 343103 asistent manager, cod care necesita studii medii.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
pot angaja pe postul de asistent manager, o persoana care are studii superioare de inginer? sau trebuie curs de asistent manager?
De ce nu? Oricum nu stiu daca exista studii/cursuri de asistent manager...

Sunt situatii cand asistentul de manager chiar se impune sa fie inginer, daca asista un manager tehnic si asistenta nu se rezuma la lucrari de secretariat.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Vioreld a scris:

pot angaja pe postul de asistent manager, o persoana care are studii superioare de inginer? sau trebuie curs de asistent manager?

Puteti angaja o astfel de persoana pe postul de asistent manager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ilinca_hanganu ilinca_hanganu Imi puteti spune care este diferenta intre asistent manager si secretara si, eventual, daca exista o fisa a postului standard pt asistent manager sau ... (vezi toată discuția)
Asistent manager busubianca busubianca Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă funcţia de asistent manager presupune studii superioare ?? În anul 2008 am fost încadrată ca asistent manager şi ... (vezi toată discuția)
Incadrare persoana in functia de secretar in asociatie cu studii ... Laura_Lau Laura_Lau Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)