avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate srl

vreau sa suspend activitatea firmei la registrul comertului si imi trebuie certificate constatatoare emise in baza declaratiilor tip pentru autorizarea activitatii. Nu reusesc sa le mai gasesc.
Pot suspenda activitatea si fara ele sau trebuie sa le am si de unde sa fac rost de ele?
Cel mai recent răspuns: alin-m , utilizator 09:43, 18 Mai 2010
Daca nu le mai gasiti, mergeti la ORC rugati sa va fie indicate numerele de inregistrare ale certificatelor si datele de emitere, urmand sa publicati pierderea lor, declarandu-le nule, intr-un ziar, iar la dosar sa depuneti ziarul in care ati publicat anularea.
cine a emis aceste certificate?
registrul comertului :))
Scuzati-ma ...am prescurtat Oficiul Registrului Comertului ...ORC si nu v-ati dat seama. Mergeti la aceasta institutie si urmati calea indicata. Numai bine.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot suspenda pfa ? ContSters123716 ContSters123716 buna ziua !am un pfa, cu activitate de prestari servicii,pe care as dori sa-l suspend,deoarece nu merge iar pe deasupra ,vad ca au inceput sa ni -se ceara fel ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)
Se plateste impozit pe un af fara activitate? reya reya Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema: mama are un AF pe care nu mai lucreaza de ceva timp si care a fost platit la zi (din punct de vedere ... (vezi toată discuția)