parintii au cumparat in 1975 un teren de 315 mp cu tot ce era construit pe el cu vecinii A,B,C si strada D .nu au facut alt act,au facut o casa pentru care au primit amenda fiind fara autorizatie,platesc impozit la financiar pe numele lor,au toate utilitatile +buletin la adresa aceea dar nu au ACT DE PROPRIETATE.am dat in judecata sotia vanzatorului [acesta a decedat] in 2008 pentru a face acte si ni sa respins ca nu poate demonstra ca a fost proprietara [ea cumparase tot cu chitanta prin 1960 si nu mai are chitanta ].Am luat alt avocat care a dat in judecata primaria si ni sa respins pe motiv ca nu cu primaria trebuie sa ne judecam ci cu fosta proprietareasa care a spus la judecatorie ca ea nu are nici o pretentie deoarece a vandut de buna credinta...terenul in realitate are 570mp diferenta fiind de la o extindere peste un teren care nu se stie cui apartine pentru a beneficia de utilitati...care sunt pasii care trebuie urmati sa facem acte acum nemaiavand banii necesari pentru angajarea unui avocat deoarece am pierdut peste 50 milioane cu cei 2 avocati anteriori...MULTUMESC ANTICIPAT
Am uitat să vă întreb dacă hotărârile au fost atacte la instanţele superioare sau nu şi ce soluţii au fost date.
Referitor la persoana de la care aţi cumpărat, ar fi bine să nu se prezinte dar să faceti toate procedurile de citare. Proba o puteţi face şi cu martori dar şi cu acte - dovezi de achitare a impozitelor, registrul agricol etc.
la hotararea in care am dat primaria in judecata am facut recurs PIERDUT deoarece primaria nu are calitate procesuala pasiva...la cea cu uzucapiunea nu am facut recurs avocatul ales plecand la bucuresti iar profesorul avocatului a spus ca-i cauza pierduta si a refuzat
daca nu mai sunteti in interiorul termenului de recurs...riscati ca..prin depunerea unei alte actiuni sa se invoce de catre fostul proprietar autoritatea de lucru judecat.
Cautati un avocat care sa va reprezinte cu adevarat interesele...
Drept de proprietate
fcostea
Buna seara,
Am o ruda care se confrunta cu urmatoarea problema:
In 1974 a achizitionat un teren cu o suprafata de 2200 mp insa (din cate mi-a spus) atunci ... (vezi toată discuția)