avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit pe profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit pe profit

am o s.c. deschisa an iulie 2009,de atunci si pana acum am avut cateva lucrari(de constructii)dar toate pana an decembrie ,contabila este momentan plecata din tara ,iar an acest moment mi-a sosit o somatie cu impoztul pe profit de 530 care trebuie platit an doua saptamani ce fac daca momentan nu am banii astia si totus m-am hotarat sa anchid firma care sunt urmarile ?ai pot plati esalonat?

Alte discuții în legătură

Impozit dividende 2008 rh rh ca urmare a rezultatelor financiare din anul 2008 am repartizat dividende la actionari. rezultatele economice catastrofale din 2009 ,au condus la situatia de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare impozit forfetar Mariralu Mariralu Am urmatoarea dilema o soc. cu 2 asoc.hotarasc de comun acord sa dizolve soc. in mai 2009 , au mers au cerut indicatii la Reg Comertului la Adm .Financiara si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende gabita.73 gabita.73 Buna ziua. As vrea sa imi spune-ti daca dividendele reinvestite sunt impozitate. Am distribuit la inceputul anului dividende dar fara sa le ridic. Acum vreau ... (vezi toată discuția)