nu imi este clar...in OUG34/2006 art.271 (2) scrie ca in termen de o zi lucratoare de la primirea contestatiei trebuie sa faci cunoscuta aceasta instiintare. Intrebarea mea este: o zi de cand primesc instiintarea de la CNSC sau de la contestator? deoarece eu am primit momentan instiintare doar de la contestator, iar de la CNSC doar un telefon prin care imi faceau cunoscuta situatia si ca voi primi o adresa prin care imi solicita docum. contestatorului, a castigatorului si dosarul meu de achizitie publica.
Logic mi se pare sa astept adresa de la CNSC si dupa aceea sa fac informarea catre ceilalti participanti implicati. Asa este?!
Buna ziua !
Este vorba de 1 zi de la data primirii contestatiei de la firma contestatoare , termen in care trebuie sa instiintati toate firmele participante despre depunerea contestatiei . Eu am trecut prin aceste proceduri si nu este tocmai placut ... dar suntem in tara hartiilor .... iar aici vorbim despre proceduri cu termene stricte .
contestatia primita poarta numar de inregist.al CNSC-ului?daca poarta atunci trebuie sa instiintezi pe toti participantii la procedura de aceasta contestatie, ar trebui sa spui la ce a facut contestatie? si ce contine?
Buna ziua,
Eu asta incercam sa va spun: ca nu am primit adresa cu numar de la CNSC, ci doar cu nr. de inregistrare a firmei constatatoare. Oricum deja am trimis-o ca sa nu am probleme.
Ideea acum este ca CNSC-ul inca nu a trimis nimic oficial privitor la aceasta contestatie. Dupa cum am mai spus doar m-au instiintat telefonic (vineri 17.05.2010) ca noi, ca AC, avem o contestatie si ca luni 17.05.2010 voi primi adresa de la ei prin care imi solicita cele trei dosare care vi le-am enumerat in primul mesaj. Intrebarea mea este pana cand trebuie sa astept adresa de la ei? Azi imi expira cele 6 zile conf. art.205 ali.(1), tinand cont ca pe 10.05.2010 am transmis comunicarea ofertei castigatoare si raportul procedurii. Ce sa fac mai departe?
Chiar daca expira cele 6 zile, obligatia de a incheia contractul este in termenul de valabilitate a ofertei, nu imediat dupa cele 6 zile. Mai bine mai asteptati cu incheierea contractului si intre timp pregatiti dosarele pentru CNSC, altfel va complicati. Contestatia a fost primita in termen de la firma.
de la primirea contestatiei procedura se suspenda si comunici si celor 3 dupa care trimitiCNSC copie dosarul achizitiei cu copie oferte a celor 3 nu ma este valabil termenul de incheiere contract pe care il spui
Contestatie !!!
ginamangra
Eu,Autoritate contractanta initiez o procedura de cerere de oferta pentru achizitionarea unui serviciu.Finalizez procedura si in data de 22.09.2010 fac ... (vezi toată discuția)