avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

sant casatorita si am o fetita de 9 luni sotul e plecat an germania la munca de cand a plecat a uitat de noi daca as face plangere pentru abandon de familie ce sar antampla e posibil sa fie adus an tara si eventual sa i sa puna interdictie de a mai pleca an germania va rog sa ami dati un raspuns si unde ar trebui sa fac aceasta plangere .
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:39, 17 Mai 2010
nu, nici vorba!:(
trebuie sa divortati mai intai si apoi, daca nu va plati timp de trei luni, cu rea credinta pensia alimentara stabilita de instanta in baza documentelor pe care le veti depune la dosar ( dovada veniturilor pe care le realizeaza in Germania), s-ar putea declansa o procedura de cercetare a infractiunii de abandon de familie.
Nu va faceti iluzii, cea mai buna varianta e sa ajungeti la o intelegere cu tatal copilului dvs. si sa il convingeti sa va trimita banii necesari cresterii si educarii copilului nascut din relatia dvs. :sorry:
Puteti sa faceti o plangere pentru abandon de familie daca nu a platit mai mult de doua luni consecutiv pensia. Dar, daca ar fi in tara ar fi mult mai usor. Procedura cu strainatatea este foarte greoaie. Cel mai bine e sa vorbiti cu el, sa-l speriati ca/i veti face plangere penala.. poate isi face un dus rece si va trimite bani pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare cu minorul in strainatate fara acordul celuilalt parinte flr001 flr001 Buna ziua. Sunt divortat din 2012, minorul in varsata de 13 ani, in sentinta de divort scrie : - stabilirea domciliului mirorului la mama, - plata ... (vezi toată discuția)
Divort complicat ramonamadalin ramonamadalin buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)
Abandon sebastian01ro sebastian01ro spuneti va rog am un copil de 9 traind in concubinaj cu persoana ce am copil de un an este plecata in germania si nu o mai intereseaza de copil pot sa o dau ... (vezi toată discuția)