avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... accident munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

accident munca

Anul trecut pe 17 iunie in timpul deplasarii spre aeroportul Baneasa am avut un accident rutier.Precizez ca ma deplasam intr-o delegatie in interes de serviciu spre Viena.Deoarece nu aveam nici un fel de acte semnate gen protectia muncii etc firma nu a declarat accidentul rutier ca accident de munca.
Am ramas cu sechele si urmeaza sa fac 2 operatii pentru rezolvarea lor ,dar acum firma ma concediaza din motive de restucturare.
Nu exista vreun articol de lege care sa-i oblige sa raman angajat pana la recuperarea de pe urma accidentului

Alte discuții în legătură

Legislatie pentru delegatii elis57 elis57 Am nevoie de info cu trimiteri la articole/legi in legatura cu delegatia de serviciu. Sunt angajata de la inceputul lunii decembrie a.c. si incepand cu 13 ... (vezi toată discuția)
Accident de munca - eveniment rutier produs in urma deplasarii cu masina personala cristian_frahler cristian_frahler Buna ziua. Acum aproximativ 3 luni am avut un eveniment neplacut si anume: Am fost trimis la o lucrare impreuna cu doi colegi de la Brasov la Constanta. Am ... (vezi toată discuția)
Accident de munca ??? Medu Medu Este adevarat ca orice accident care are loc pe traseul domiciliu-loc de munca si loc de munca-domiciliu este considerat accident de munca? (vezi toată discuția)