avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... audit intern
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

audit intern

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste modele de audit public intern . Lucrez nu de mult timp intr-o primarie de comuna ca auditor si nu prea ma descurc cu ceea ce trebuie facut . Daca este cineva pe acest forum auditor intern si ma poate ajuta ,sau sa corespondez , va rog sa imi scrieti pe iordache_stefania2000@yahoo.com .
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: milica68 , utilizator 07:54, 21 Mai 2010
Ce anume va intereseaza din auditul public intern. Si eu sunt tot auditor la o primarie de 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
Audit intern primarie Lulica Lulica Buna ziua Am urmatoarea problema: primarul unei comune a descoperit ca serviciul contabilitate nu l-a informat cu privire la banii existenti in conturile de ... (vezi toată discuția)
Certificare audit intern audit1 audit1 Buna ziua, Detin certificarea internationala in domeniul auditului intern - CIA = Certified Internal Auditor , emisa de IIA - The Institute of Internal ... (vezi toată discuția)