avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... neplata spitalizarii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

neplata spitalizarii

Buna ziua,
In Oradea exista un spital privat la care nu sunt afisate preturile de spitalizare , iar acest pret difera la fiecare sectie in parte, dupa o spitalizare de 5 zile am primit un bon de la o casa de marcat pe care scria servicii hoteliere.
Mentionez ca nu am semnat nimic la internarea in spital referitor la pretul de spitalizare, nici nu este afisat undeva in spital costlu serviciilor medicale, iar adeverinta de la locul de munca ca sunt asigurat, au cerut ca si oricare spital din oras . Daca eu refuz sa platesc spitalizarea adica serviciile hoteliere ce demersuri poate face spitalul inpotriva mea asa zis spitalul ?
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 23:34, 17 Mai 2010
Oricum ceva nu este in regula.In spital nu ati stat doar pentru servicii hoteliere ci si pentru servicii medicale.Daca este spital privat de ce v/a mai cerut adeverinta de salariat?
Spitalele private, unele din ele au contract cu casele de asigurari de sanatate.Iar pentru spitalizarile raportate la casa de asigurari se deconteaza pe caz rezolvat, nu separat doar pentru serviciile medicale, iar la pacient sa deconteze serviciile hoteliere.Parerea mea este sa mergeti la manager si sa solicitati detalii.Plus ca trebuie sa va informeze de preturile practicate.
Interesati/va si CAS Oradea daca acest spital are contract cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Pacienti asigurati cnas, fara card emis hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Care este statutul pacientilor asigurati CNAS, cu plata la zi, dar care nu au card emis? Care este pachetul de servicii de care pot ... (vezi toată discuția)
Spitalizarea în caz de accident Maria bulucz Maria bulucz A facut accident de mașină,fiind singur în masina, iar dupa un an a venit hartie de la spital ca trebuie sa plateasca spitalizarea desi atunci ne-au cerut ... (vezi toată discuția)