Buna ziua,
In Oradea exista un spital privat la care nu sunt afisate preturile de spitalizare , iar acest pret difera la fiecare sectie in parte, dupa o spitalizare de 5 zile am primit un bon de la o casa de marcat pe care scria servicii hoteliere.
Mentionez ca nu am semnat nimic la internarea in spital referitor la pretul de spitalizare, nici nu este afisat undeva in spital costlu serviciilor medicale, iar adeverinta de la locul de munca ca sunt asigurat, au cerut ca si oricare spital din oras . Daca eu refuz sa platesc spitalizarea adica serviciile hoteliere ce demersuri poate face spitalul inpotriva mea asa zis spitalul ?
Oricum ceva nu este in regula.In spital nu ati stat doar pentru servicii hoteliere ci si pentru servicii medicale.Daca este spital privat de ce v/a mai cerut adeverinta de salariat?
Spitalele private, unele din ele au contract cu casele de asigurari de sanatate.Iar pentru spitalizarile raportate la casa de asigurari se deconteaza pe caz rezolvat, nu separat doar pentru serviciile medicale, iar la pacient sa deconteze serviciile hoteliere.Parerea mea este sa mergeti la manager si sa solicitati detalii.Plus ca trebuie sa va informeze de preturile practicate.
Interesati/va si CAS Oradea daca acest spital are contract cu ei.