avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT 2009 PT FIRMA SUSPENDATA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT 2009 PT FIRMA SUSPENDATA

Buna ziua! Sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu probleme ca a mea? am o firma infiintata in 2005, dar nu am desfasurat activitate , insa in 2009 pana la data suspendarii in 15 mai 2009 a trebuit sa platesc impozit minim de 84 ron.
Daca nu am desfasurat activitate din 2005 pana in prezent, dar daca am fost obligat sa platesc impozitul minim depun sau nu bilant la ONRC sau doar o declaratie ca nu am desfasurat activitate?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:06, 17 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Persoanele juridice care nu au desfăşurat activitate de la data înfiinţării până la sfârşitul exerciţiului financiar nu întocmesc situaţii financiare anuale, urmând să depună o declaraţie în acest sens, pe proprie răspundere, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, respectiv la oficiile Registrului Comerţului, care să cuprindă toate datele de identificare a entităţii:
- denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare);
- adresa şi numărul de telefon;
- numărul de înregistrare la Registrul comerţului;
- codul fiscal/codul unic de înregistrare;
- capitalul social.
în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, la oficiile Registrului Comerţului.
Termenul a trecut ,dar , cel putin la noi la Cta se primesc astfel de declaratii si acum, din cite am vazut fara sanctiune .
De asemenea , aceasta declaratie trebuia depusa si pentru anii anteriori, la finante insa, in 60 zile pentru fiecare an trecut si pina la 25.07.( parca , sau termen de depunere situatii finaciare semestriale ) pentru fiecare semestru
Si mai trebuie depuse declaratii cf vectorului fiscal declarat de dvs , inclusiv pe perioada suspendarii si inainte , chiar daca nu ati avut activitate .
Le-ati depus pe acestea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit numai un trimestru? lianna_126 lianna_126 Situatia mea este urmatoarea.Firma mea infiintata pe 6 ianuarie 2009 se ocupa cu organizarea cursurilor festive ale studentilor deci va avea activitate doar in ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)