avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare amenda primita in Slovacia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare amenda primita in Slovacia

Are cineva idee cum poate fi contestata o amenda de circulatie luata in Slovacia, si termenul in care se poate face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:45, 18 Mai 2010
din pacate raspunsul la intrebarea dvs, mai mult ca sigur, il veti gasi "studiind" legislatia din Slovacia.

sunt convins ca vi s-a eliberat un act sanctionator a carui continut nu l-ati inteles, fapt pentru care va si intreb, daca agentii de politie vi-au adus la cunostinta intr-o limba pe care o intelegeti, invinuirile pentru care v-au sanctionat...!?

Dvs presupun ca nu vorbiti slovaca si posibil ca in momentele acelea sa nu fi comunicat cu agentii de politie in vreo alta limba, astfel ca acestia aveau obligatia, potrivit art.6 paragraf 3 din CEDO, sa va puna la dispozitie un interpret si in cele din urma sa se asigure ca ati fost informat intr-o limba pe care o intelegeti de invinuirile care vi se aduc si pentru care ati fost sanctionat.

Mai multe detalii cititi in urmatorul articol, accesand link-ul:

[ link extern ]

Cu stima,
Andrei PAP
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
andrei_pap87, utilizator
Pentru a vedea care sunt prevederile legii slovace,trebuie sa consultati un avocat sau un jurist din acea tara, care sa va sfatuiasca in continuare ce aveti de intreprins din punct de vedere legal.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondena cedo andrei_pap87 andrei_pap87 Domnilor vi-as fi recunoscator daca mi-ati oferi un mic ajutor legat de corespondenta cu Curtea de la Strasbourg. Am formulat in august 2010 o actiune la ... (vezi toată discuția)
Portal cedo CRISTY40 CRISTY40 Am un dosar la CEDO, a carui nr de inregistrare l-am primit in Iunie anul curent,exista vreun portal in care pot sa verific dosarul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate melcsy melcsy daca agentul de circulatie cine l-a oprit a fost singur, fara nici un martor se poate contesta procesul verbal de contraventie?..ce sansa de castig sunt? care ... (vezi toată discuția)