avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat necinstit
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat necinstit

va salut,
am angajat un avocat care m-a reprezentat intr-un proces mai lung,dar de la un timp este prea ocupat sa mai continue ce am inceput si din acest motiv nu pot sa termin procesul.mi-a spus ca am de depus o intampinare, dar asta inseamna sa mergem la judecata tocmai cand este dansul in concediu si ca nu va putea fi langa mine.la telefon il cam deranjez,dansul fiind foarte ocupat dupa cum spune si la ochi nu l-am mai vazut din august anul trecut.oricum ,intrebarea mea era pot renunta la acest avocat,avand in vedere ca am un contract cu dansul?si daca da ,cum o pot face ?pe langa plata pe care i-am facut-o pana acum ,dansul are de luat si procent cand totul se va termina.
cu respect,
dan
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:55, 19 Mai 2010
nu la-ti mai vazut din august ??!! uau!
schimbati-l. pur si simplu, informati instanta despre acest aspect si eventual, mergeti cu un alt avocat.
daca in contractul de asistenta ati stipulat o clauza cu privire la un onorariu de succes, atunci, in principiu, va trebui sa i-l dati proportional cu prestatia lui...
contractul de asistenta juridica s epaote rezilia .
daca avocatul angajat si-a indeplinit obligatiile contractuale doar in parte, puteti sa cereti restituirea unei parti din onorariul platit .

eu v-as recomanda sa aveti o discutie cu avocatul respectiv si sa-i explicati ca nu sunteti multumit de modul cum va reprezinta in instanta .
in functie de raspunsul primit, puteti hotari daca reziliati sau nu contractul de asistenta juridica incheiat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract avocata Diamandi Diamandi Astazi reziliez contractul cu avocata. Cand merg la ea, daca ii cer tot ce a primit legat de proces pe adresa de corespobdenta data la cabinetul ei, e obligata ... (vezi toată discuția)
Avocatul ne-a cerut să semnăm două contracte necompletate, cu scuza că a fost prea ocupat, iar după aceea a susținut că am semnat doar unul. cum aș putea să-l reziliez? Încă nu a depus dosarul nicolici32 nicolici32 Buna seara, am avut un proces de locuinta pe legea 112 pe care l-am pierdut iar acum pregatesc actele pentru despagubire cu ministerul de finante, am avut o ... (vezi toată discuția)