avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto- termen
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto- termen

Buna ziua,

Pe unul dintre afisele de la Biroul de inmatriculari auto scrie ca in termen de 30 de la data inregistrarii la fisc (primarie) trebuie sa inmatriculez masina.

Primesc amenda daca nu am inmatriculat-o in acest termen?

Masina am transcris-o doar la fisc pe mine, dar in talon si carte e vechiul proprietar. Am procedat asa deoarece era mai simplu sa platesc impozitul (fara a-l deranja pe proprietar), nu am circulat cu masina de un an, dar am platit impozitul.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: nds , utilizator 23:16, 2 Iunie 2010
Daca in termen de 30 zile de la incheierea contractului de vanzare cumparare nu realizati inmatricularea auto,se aplica amenda
Veti intampina greutati cu ocazia solicitarii schimbarii talonului si mentionarii dvs in cartea de identitate auto
Multumesc.

Nu stiti cumva cat e amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am inmatriculat autoturismul pe numele meu, pot circula cu acesta fara a avea probleme cu politia? rykos_rykos rykos_rykos Eu sunt din Braila. In august 2011 am cumparat din Cluj un autoturism. Am incheiat contract de vanzare cumparare cu proprietarul masinii ( trecut si pe carte ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)